Alcatel spouští v ČR prodej celé série Pop 4

Alcatel spouští v ČR prodej celé série Pop 4
2016-06-29T06:55:38+02:00
• 29. 6. 2016

Koncem února během každoročního veletrhu MWC v Barceloně uvedla společnost Alcatel novou, v pořadí již 4. generaci modelové řady Pop a až dnes jsou tato zařízení oficiálně v prodeji v našich končinách. Čínský výrobce konkrétně oznámil zahájení prodeje pro modely Pop 4, Pop 4 Plus, Pop 4S, které se budou díky základní výbavě a prodejní ceně pohybovat v rozmezí základní až střední třídy. Své kupce si jistě najdou mezi mladými či nenáročnými uživateli.

POP 4 SERIES_1

První model Pop 4 vystoupí z řady 5palcovým HD IPS displejem, 1GB pamětí RAM a 8GB úložištěm podporující microSD karty. Druhý zástupce s názvem Pop 4 Plus bude mít větší 5,5palcový HD IPS displej, 1,5GB paměť RAM a 16GB úložiště také rozšiřitelné microSD kartou. U obou zařízení najdete čtyřjádrový procesor Snapdragon 210, 8megapixelový fotoaparát s LED bleskem, přední 5MPx kamerku a 2 500 mAh baterii.

Poslední Pop 4S zabírá 5,5palcový Full HD IPS displej, který uvnitř žene osmijádrový procesor Helio P10 a 2GB paměť RAM. Úložiště v základu pojme 16GB uživatelských dat (+ podpora microSD karet). Zatímco přední panel ještě doplňuje 5MPx kamerka s LED diodou, záda nesou 13MPx fotoaparát s dvěma přisvětlovacími LED diodami a snímač otisků prstů. Celkovou výdrž obstarává 2 960mAh baterie. Nakonec ani jednomu z nich nechybí podpora sítí 4. generace nebo systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow.

Alcatel Pop 4 – varianta: stříbrná – 3 299 Kč včetně daně
Alcatel Pop 4 Plus – varianta: stříbrná, šedomodrá – 3 799 Kč včetně daně
Alcatel Pop 4S – varianta: zlatá, šedá – 5 499 Kč včetně daně

POP 4+ POP 4S_back site

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat