ZTE brzy ukáže nový Zmax Pro

ZTE brzy ukáže nový Zmax Pro
2016-05-15T12:20:29+02:00
• 15. 5. 2016

Momentálně dostupné modely Zmax a Zmax 2 zanedlouho může v portfoliu doplnit další zástupce, který protentokrát získá přívlastek Pro. Společnost ZTE nedokázala uhlídat první možné specifikace a pro širokou veřejnost jsou již k nahlédnutí. Čínský výrobce jej bude chtít zařadit do střední třídy, kam se v současné době zařazuje nejvíce zařízení. Každopádně poslední slovo dostane prodejní cena.

ZTE

ZTE Zmax Pro má disponovat 6palcovým displejem s Full HD rozlišením. O výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 617 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,5 GHz po boku grafického čipu Adreno 405. Výbava pokračuje 2GB operační pamětí RAM a interním úložištěm o velikosti 32 GB. Parametry čipové sady by měly telefonu přinést podporu sítí 4. generace nebo rychlé nabíjení díky funkci Quick Charge.

Zatímco zadní část zabere 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk, snímač otisků prstů, tak přední panel nebude ošizen o 5megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. Tímto je seznam specifikací prozatím podtržen. Bližší informace přinesou následující týdny, ne-li až měsíce skrze některý benchmark či certifikační úřad TENAA v Číně a FCC ve Spojených státech.

Zdroj: venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat