Acer Liquid Zest Plus snižuje cenu

Acer Liquid Zest Plus snižuje cenu
2016-05-28T16:10:09+02:00
• 28. 5. 2016
1

Společnost Acer právě oznámila, že nedávno představený Liquid Zest Plus, jehož název už snad nemohl být delší, bude disponovat cenovkou 199 $ a to již při zahájení prodeje na začátku července letošního roku. Což je zlevnění o 50 $, oproti prvním plánům, o nichž jste od nás mohli číst dříve.

The-Acer-Liquid-Zest-Plus-and-its-5000mAh-battery-set-to-launch-in-July-at-a-price-of-199

Jedná se o phablet, který byl představen minulý měsíc v New Yorku. Jedna z hlavních vlastností je přímo obří baterie o kapacitě 5000 mAh, která by měla, i vzhledem ke komponentám, zaručit dlouho výdrž na jedno nabití. Teoreticky by zařízení mělo vydržet den při plné zátěži, tři dny pak při mírném používání – jak prohlašuje sám výrobce. Kromě toho je přítomna i funkce rychlého nabíjení, což je logické vzhledem k velikosti kapacity baterie.

Acer Liquid Zest Plus

Zařízení lze jinak zasadit do kategorie střední třídy, čemuž odpovídá 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením a SoC od MediaTeku – MTK6735 se čtyřmi jádry. Uvnitř také najdeme 2GB operační paměť a 16GB interní úložiště, které lze samozřejmě rozšířit. Co se kamer týká, přední má rozlišen 5 MPx a zadní 13 MPx. Jako systém je přeinstalován nejnovější Android 6.0 Marshmallow. Ačkoliv samotný telefon není nijak velké terno, kvůli baterii by se jej vyplatilo pořídit s počáteční slevou 50 $ (~ 1200 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

No v této kategorii raději Zenfoun Max.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat