Teclast X98 Plus – skvělý nejen pro práci sponzorovaný článek

Teclast X98 Plus – skvělý nejen pro práci [sponzorovaný článek]
2016-05-28T16:21:15+02:00
• 28. 5. 2016

Neustále se díváme na různé chytré telefony, které se objevují na trhu, avšak je důležité se čas od času zaměřit i na tablety, jenž jsou nedílnou součástí dnešního mobilního odvětví. Jejich přítomnost a užitečnost nelze popřít. Přitom jako společník s velkým displejem poslouží skvěle jak pro práci, tak i pro odreagování například u filmů nebo videí na YouTube. Dobrým zástupcem je Teclast X98 Plus.

Teclast X98 Plus

Teclast X98 Plus

Co tedy může uživatel, který si tablet X98 Plus zakoupí, očekávat? Na předním panelu najdeme 9,7palcový IPS Retina displej s rozlišením 2048 x 1536 (QXGA), kameru o rozlišení 2 MPx a to je vlastně vše, tedy nebereme-li v potaz běžné senzory přiblížení a světelnosti. Záda skrývají 2MPx hlavní kameru a reproduktory úplně vespod. Ovšem hardwarové specifikace teprve začínají být zajímavé.

Pod šasi tepe 1,44GHz (max 1,84 GHz) Soc od Intelu (Cherry Trail Z8300 ) s grafickým čipem Intel HD Graphic(Gen8). Po boku mu věrně slouží 4GB operační paměť, což je pro práci i zábavu dost, stejně jako 64GB interní úložiště, které lze samozřejmě rozšířit. A to o dalších až 128 GB. Co se slotu na SIM kartu týká, má uživatel možnost využít i 3G sítí. Samozřejmostí je dále Wi-Fi, micro HDMI a další.

1460691032266167

 

Ovšem velkým plusem je ve skutečnosti baterie, jejíž kapacita se vyšplhala na neskutečných 8000 mAh, což zajistí velmi slušnou výdrž na jedno nabití. Co se předinstalovaných systémů týká, uživatel má na výběr mezi Androidem ve verzi 5.1 Lollipop a Windows ve verzi 10.

Pokud tak hledáte tablet, který poslouží pro práci i zábavu, je možná na čase se podívat po něčem, co je doopravdy multifunkční a nenabízí jen hrstku funkcí, jako dalších mnoho zařízení na trhu. Teclast X98 Plus disponuje opravdu slušnou výbavou za přijatelnou cenu. Navíc se momentálně vyskytuje i v evropském skladu.

Kde si mohu tablet Teclast X98 Plus 3G zakoupit?

gearbest

Tablet si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou, a v evropském skladu, za cenu 220,28 $, což je v přepočtu přibližně 5350 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma. Avšak z toho evropského už nemusíte zhola nic dalšího platit, což se posléze vyplatí více.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat