Acer Liquid Zest Plus – pořádná baterie a vylepšený fotoaparát

Acer Liquid Zest Plus – pořádná baterie a vylepšený fotoaparát
2016-04-24T10:00:05+02:00
• 24. 4. 2016

Mobilních zařízení s pořádnou baterií je v poslední době čím dál více, což koneční spotřebitelé náležitě ocení. Dalším telefonem do tohoto segmentu přispívá společnost Acer, která oficiálně představila model Acer Liquid Zest Plus během tiskové konference v New Yorku. Jeho největším lákadlem kromě vysokokapacitní baterie bude ještě vylepšená technologie u ostření fotografií. I když si výrobce nechal bližší specifikace pro sebe, tak netrvalo dlouho do jejich úniku.

Acer Liquid Zest Plus

V jeho čele stojí 5,5palcový displej s HD rozlišením, který pohání čtyřjádrový procesor MT6735 od MediaTeku po boku grafického čipu Mali-T720, 2GB operační paměti RAM a 16GB úložiště. Dále přední panel doplňuje širokoúhlá kamerka s 5megapixelovým rozlišením. Když budeme vycházet z technických vlastností čipové sady, tak telefonu s největší pravděpodobností nebudou cizí ani sítě 4. generace. Ovšem přesná podpora frekvencí není známá.

Naopak zadní část získala 13megapixelový fotoaparát se vzpomínaným vylepšením. Technologie Tri-Focus při ostření fotografií využívá laserový autofokus, fázovou detekci a kontrastovou detekci. Celé spojení zní zajímavě, takže se nechme překvapit, do jaké míry ovlivní konečný výsledek. Seznam specifikací lze uzavřít 5 000mAh baterií či předinstalovaným systémem Android 6.0 Marshmallow. Prodejní cena je stanovena na 250 dolarů (tj. cca 6 021 Kč).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat