Nubia Z11 a Z11 Mini – dočkáme se konečně 19. dubna?

Nubia Z11 a Z11 Mini – dočkáme se konečně 19. dubna?
2016-04-11T07:30:49+02:00
• 11. 4. 2016

Už od ledna táhnoucí se spekulace o tom, kdy bude oficiálně představena Nubia Z11, jsou zřejmě na svém konci. Společnost ZTE, pod kterou spadá obchodní značka Nubia, vypustila reklamní plátek k tiskové konferenci. Přesto nástupce poslední Nubie dorazí dříve, protože Nubia N9 byla odhalena v květnu loňského roku. Kromě základní verze se očekává jeho zmenšená verze. Model Nubia Z11 Mini stihla již projít rukama úředníků u TENAA.

ZTE Nubia

Tisková konference proběhne 19. dubna a bude se konat v Pekingu. Když si přeložíme čínské znaky ze zveřejněné pozvánky, tak obsahuje slogan Malý svět velkých zázraků. To může naznačovat představení nového hlavního modelu pro letošní rok. U Nubie Z11 nejspíš najdete 5,2palcový displej s QHD rozlišením, který navíc má být po obou stranách zahnutý. Hardwarovou část zastoupí procesor Snapdragon 820 od Qualcommu a 4GB paměť RAM.

Kompaktnější Nubia Z11 Mini podle výpisu z databáze čínského telekomunikační a regulačního úřadu TENAA získá 5palcový Full HD displej hnaný osmijádrovým procesorem a 3GB pamětí RAM. Nicméně do 19. dubna je ještě dostatek času na to, aby čínský výrobce stihl přes reklamní snímky upoutat největší pozornost nebo někdo jiný záměrně nezveřejnil přesnou podobu včetně konečných specifikací.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat