HTC Sense 8.0 – velmi zajímavý koncept nové verze známé nástavby

HTC Sense 8.0 – velmi zajímavý koncept nové verze známé nástavby
2016-04-11T07:15:38+02:00
• 11. 4. 2016

HTC se nyní připravuje na vypuštění modelu 10 na světlo světa, samozřejmě na tohoto zachránce společnosti čekáme. Mezitím však unikají informace a snímky obrazovek nově připravované verze Sense 8.0, což je nástavba výše zmíněného výrobce. Čeho se dočkáme? Vzhled byl poměrně dosti překopán a nové, rozhodně také zajímavé, funkce jsou na dohled též.

nexus2cee_CfhYmysWcAE12wv nexus2cee_CfhYlshWcAAMfY2 nexus2cee_CfhYnCUXEAAhyUh

Jak si můžete všimnout na obrázcích výše, nástavba už rozhodně není taková, jak ji nyní známe. V první řadě je nutné zmínit, že nová nástavba zatím ukazuje tzv. „Freestyle“ design a samolepky. Freestyle design si pohrává s tím, že uživatel má možnost kamkoliv umístit ikony či samolepky. To už je ale nyní, tak v čem je rozdíl? Nástavba se zbavila toho, že uživatel musí mít na ploše rozložení ikon v sloupcích a řádcích. Nyní si tak ikonu můžete dát opravdu, kam budete chtít.

A co že jsou to ty samolepky? To je v podstatě ikonka, které můžete nastavit určité chování. Zatím je známo jen to, že by samolepka měla být využita jako spouštěč jiné aplikace. To rozhodně není na škodu. Na druhou stranu aplikací, které toto umí, není v Obchodu Play pomálu. Nicméně uživatelé stahování aplikace třetí strany nejsou mnohdy kladně nakloněni. Možná tak nativní podpora ukáže uživatelům, o co přichází.

Nakonec bych snad rád ještě zmínil, že není jasné, jaké telefony budou podporovány. Také pak fakt, že tyto snímky nebyly pořízeny pomocí HTC 10, jelikož jsou vidět rozdílená softwarová tlačítka, což podle dosavadních informací model 10 mít nebude.

nexus2cee_CfhX4c1W8AI6Miz nexus2cee_CfhX4UaXEAA1_NZ nexus2cee_CfhX7MSWIAAgRSh nexus2cee_CfhX3uPWwAACAko

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat