Nubia Z11 Mini získala certifikaci od TENAA

Nubia Z11 Mini získala certifikaci od TENAA
2016-03-29T08:20:35+02:00
• 29. 3. 2016

Čínský regulační a telekomunikační úřad má tentokrát za sebou testování modelu Nubia Z11 Mini. Společnost ZTE, pod kterou spadá značka Nubia, získala potřebnou certifikaci k tomu telefonu a teď může být oficiálně představen v následujících týdnech. V poslední době začíná přívlastek Mini u chytrých zařízení ztrácet smysl. Ani v tomto případě tomu není jinak. Zbytečně velký displej se opět stává spíše stinnou stránkou pro základní provedení.

Nubia Z11 Mini

Zmenšené variantě je připisován 5palcový Full HD displej s 2.5D zakřivením. Výkon mu dodává zatím pro nás neznámý procesor běžící o taktovací frekvenci 1,5 GHz a 3GB operační paměť RAM. Pro srovnání se hodí zmínit specifikace předlohy, která disponuje 5,2palcovým QHD displejem se stejným zakřivením, čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 820 od Qualcommu, 4GB operační pamětí RAM nebo 64GB úložištěm.

Jeho záda nesou 2 750mAh baterii a 16megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, který lze očekávat i u verze Mini. Velikost baterie bude menší vzhledem ke kompaktnějším rozměrům. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android v poměrně starší verzi 5.1.1 Lollipop. Prozatímní seznam specifikací uzavírá čtečka otisků prstů. Prodejní cena by se měla pohybovat okolo hranice 1 500 jüanů (tj. cca 5 576 Kč).

Nubia Z11 Mini (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat