LG V10 dostává Android 6.0 Marshmallow

LG V10 dostává Android 6.0 Marshmallow
2016-04-09T15:48:00+02:00
• 9. 4. 2016
4

Model LG V10 se za celou dobu svého výskytu na trhu nedočkal jediné, třeba i sebemenší, aktualizace. O to více jeho uživatele potěší fakt, že se telefon nyní dočkal aktualizace na Android 6.0 Marshmallow, kromě toho došlo i na vylepšení v nástavbě od výrobce a s novinkami se lze po instalaci aktualizace setkat i v systémových aplikacích.

LG V10, Marshmallow

Aktualizace zatím není dostupná jako OTA z nastavení telefonu a pro její vyhledání a instalaci je zapotřebí nainstalovat do počítače LG Bridge (ke stažení zde). Poté stačí připojit LG V10 přes USB jako multimediální zařízení MTP a přejít v programu na panel s aktualizací systému. Zde by se vám po chvíli vyhledávání mělo zobrazit oznámení o dostupnosti verze H96020A.

LG Bridge V10 Marshmallow

Pokud program tuto verzi najde, můžete přejít k jejímu stažení a instalaci. Za celou dobu však nesmíte telefon odpojit a nebude možné jej používat. O své soubory a aplikace se obávat nemusíte, po aktualizaci je budete mít dostupné a vše bude v původním stavu.

Screenshot LG V10 Marshmallow

Po instalaci se může stát, že prvních pár minut bude telefon lehce „zasekaný“ a nebude fungovat zcela plynule. Dejte mu chvíli čas, než se systém pořádně rozběhne a dokončí se aktualizace všech aplikací, poté již bude vše rychlé a plynulé jako doposud. Doporučujeme také aktualizovat aplikace od LG, což provedete v nastavení pod stejnou nabídkou, kde se nachází aktualizace systému. V tuto chvíli připravujeme recenzi na tento mobil, do které zahrneme i zkušenosti s novou verzí systému.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Daniel Rokos

9. 4. 2016, 18:11

Ano supr.A čekate na aktualizaci měsíce.Zlatej Nexus.

Jan yannick Havelka

9. 4. 2016, 16:07

zajímalo by mě,zda V10 dostane nástupce? Nemáte někdo informace? Děkuji

David Pilař

9. 4. 2016, 16:43

To se bohužel zatím neví, každopádně by to bylo super, V10 je opravdu povedený kousek a nástupce by si zasloužil.

Adam Molín

9. 4. 2016, 17:12

Četl jsem v prosinci pár článků o pěkných prodejních číslech v USA a myslím,že nástupce se dočkáme.LG tímto modelem zkusilo najít místo na trhu a povedlo se jim to.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat