ZTE Blade D2 – průměrnou výbavu zachraňuje pořádná baterie

ZTE Blade D2 – průměrnou výbavu zachraňuje pořádná baterie
2016-03-11T15:48:36+02:00
• 12. 3. 2016
3

Střední třídu chytrých telefonů doplňuje společnost ZTE, která oficiálně představila nový model s názvem Blade D2. Zařízení sice zapadne díky výbavě do nižších sfér, ale oproti ostatním alespoň nabídne větší baterii. V každém případě nebude mít nouzi o konkurenci. Čínský výrobce dodává první kusy na méně rozvinuté trhy. Za zmínku stojí například mobilní trh ve Vietnamu nebo Thajsku. Další trhy jsou jen otázkou času.

ZTE-Blade-D2-3

Vpředu zaujímá místo 5palcový HD IPS LCD displej a 2megapixelová kamerka. Vnitřní část vyplňuje čtyřjádrový procesor MT6735P od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1 GHz, 1GB operační paměť RAM společně s 8GB úložištěm. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet až do výše 64 GB. Celá jeho konstrukce o velikosti 144 x 69,5 x 8 mm a váze 155 gramů byla vyrobena z cenově dostupného plastu.

V zadní části naleznete 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a 4 000mAh baterii zajišťující nadstandardní výdrž. Mezi zbytkem specifikací neschází nic důležitého. Rozhodně potěší podpora sítí 4. generace nebo dále klasika v podobě Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, WiFi. Prodejní cena byla stanovena na 121 dolarů (tj. cca 2982 Kč bez daně). Do budoucna nelze vyloučit větší dostupnost, neboť pro nenáročné uživatele může být zcela dostačující.

ZTE-Blade-D2 ZTE-Blade-D2-back

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Za 121$ to neprodaj ani v tom Vietnamu nechapu tuto cenu kdyz podobne vibaveny telefon na cina shopu stoji +-65$ mozna ma mensi kapacitu bateriea ale ta rozhodne nestoji 50$

mas na mysli doogee x5 napr?

Tak treba blackview bv2000,homtom
ht7 pro atd.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat