Samsung otestoval tablet SM-T585 v GFXBench

Samsung otestoval tablet SM-T585 v GFXBench
2016-03-12T12:10:23+02:00
• 12. 3. 2016

Grafický benchmark GFXBench poodhaluje specifikace připravovaného tabletu od společnosti Samsung. S největší pravděpodobností šlo pouze o prototyp zařízení, který však ve většině případů má nejdůležitější hardware obsažený již v sobě. Chystaný model je prozatím skrývaný pod kódovým označením SM-T585. Jihokorejský výrobce by mu mohl přiřadit hned několik názvů – Galaxy Tab 5, Galaxy Tab E nebo Galaxy Tab A.

GFXBench30

Každopádně výpis z databáze odhaluje 10palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů, jemuž dodává výkon osmijádrový procesor Exynos 7870 (1,7 GHz) z vlastní dílny, grafický čip Mali-T830 a 2 GB operační paměť RAM. Interní úložiště pojme 16 GB uživatelských dat. Zatímco přední panel ještě doplní 2megapixelová kamerka, tak zadní část zabere 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

Koncové číslo 5 v označení SM-T585 předpovídá podporu rychlejších datových přenosů v režii sítí 4. generace. V případě použitého procesoru dokonce lze počítat s LTE cat. 6. Ten byl dodnes nasazen pouze u nejnovější generace telefonu Galaxy J7 (2016). Základní WiFi verze nejspíš dorazí jako SM-T580. Závěrem zbývá dodat softwarovou stránku, kterou dostane na starost systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow.

Samsung SM-T585

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat