Rayman Classic si našel cestu na chytrá zařízení

Rayman Classic si našel cestu na chytrá zařízení
2016-03-19T08:30:26+02:00
• 19. 3. 2016

Rayman je postavička, která si svoji popularitu vydobyla již ve 20. století. Ubisoft se rozhodl, že hru přenese i na mobilní zařízení pro většinu hráčů na operačních systémech iOS a Android.

Ve hře Rayman Classis hrajete za postavičku, která se musí postupně probojovat každou úrovní. Během hraní vám v cestě budou stát nejrůznější nepřátelé, ale opravdovou překážkou jsou i příkopy, do kterých nesmíte spadnout. Využívat se dá spousta předmětů a hraní vás jen tak neomrzí. Jednou vás bude nahánět velký robot, pak se zase budete muset proskákat do mračen.

screen322x572 screen322x572 (1)

V některých úrovních na vás budou čekat bossové s různými útoky. Ty mají účinky na vaše zdraví podle síly útoku. S postavičkou můžete využívat taktéž různé útoky. V úrovních se dají nalézt předměty přinášející zajímavé bonusy v podobě útoků, životů apod.

screen322x572 (2) screen322x572 (3)

Jestliže vás hra zaujala, zahrát si ji můžete na zařízeních s iOS a Androidem. Vyjde vás celkem na 163 Kč logo-app Rayman Classic Ubisoft Entertainment 163,37 Kč ANDROID logo-app Rayman Classic Developer 163 Kč iOS

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat