Meizu odhalí M3 Note v dubnu

Meizu odhalí M3 Note v dubnu
2016-03-27T08:40:07+02:00
• 27. 3. 2016

Společnost Huawei nebude začátkem příštího měsíce jediným výrobcem s tiskovou konferenci k hlavnímu modelu pro letošní rok. Přesně na stejný den totiž ohlásila firma Meizu také akci pro média, kde by měla být představena novinka pod názvem M3 Note. Nástupce loňského M2 Note bude nejspíš chtít 6. dubna sebrat kousek pozornosti dlouho očekávané P9. Soudě podle posledních úniků je víceméně jasné, který z čínských výrobců více zaujme.

M3 Note (2)

Přední panel zabere 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Uvnitř poběží osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 2 GHz, grafický čip Mali-T860 MP2 a 2GB operační paměť RAM. Každopádně v konečném prodeji se objeví dvě varianty. Jedna dostane základní 16GB úložiště, kdežto druhá potěší dvojnásobnou hodnotou. Připravovaný telefon bude udržovat při životě baterie o velikosti 3 200 mAh.

Další podrobnosti nejsou v tuto chvíli známy, ale zdá se, že největší změnou projde čipová sada. Hned v závěsu to vypadá na baterii, která oproti předchůdci má 100 mAh navíc. Závěrem zbývá dodat již známé prodejní ceny, s nimiž Meizu má šanci na úspěch. Verze s 16GB úložištěm vyjde na 799 jüanů (tj. cca 2 970 Kč) a 32GB variantu pořídíte za 999 jüanů (tj. cca 3 714 Kč). Mezinárodní dostupnost nelze moc předpokládat, přesto M3 Note najdete u většiny čínských prodejců.

M3 Note

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat