HTC 10 by mělo být ve třech variantách aktualizováno

HTC 10 by mělo být ve třech variantách [aktualizováno]
2016-03-28T13:30:19+02:00
• 28. 3. 2016
1

Aktualizováno 28. 3.

S blížícím se datem uvedení novinky od HTC se dozvídáme spoustu neoficiálních informací. Zpravidla výrobce uvede top model a krátce na to se dočkáme nejrůznějších variant těžících z hlavního smartphonu.

Tentokrát se máme rovnou dočkat tří variant, které se budou lišit hlavně v oblasti výkonu. Základní model HTC 10 má nabídnout 3 GB RAM, 16GB úložiště a procesor Snapdragon 652. Měl by přijít na 3 799 yuanů, což je v přepočtu přibližně 14 000 Kč.

nexus2cee_HTC10

Vybavenější verze bude obsahovat Snapdragon 820, 3 GB RAM a 32GB úložiště. Za něj si má HTC říct 4 999 yaunů (18 600 Kč). Pak zde bude ještě jeden model, který bude mít taktéž Snapdragon 820, ale RAM bude o velikosti 4 GB a interní úložiště poskytne 128 GB. Cena by se měla vyšplhat na 5 888 yuanů (22 000 Kč).

Jedná se o nepotvrzené informace. Uvidíme, jestli HTC zvolí tuto strategii.

Aktualizováno 27. 3.

Že se dozvídáme v předstihu podobu a specifikace nepředstaveného modelu, není nic neobvyklého. Avšak HTC se nedaří uhlídat ani tapety na plochu z nepředstavené novinky HTC 10. @LlabTooFeR  tento týden zveřejnil několik obrázků, přičemž dnes přidal další. Pokud si je chcete stáhnout v původní velikosti, navštivte tento odkaz.

wallpapers_00 wallpapers_01 wallpapers_02 wallpapers_03 wallpapers_04

Původní článek 25. 3.

Představení HTC se blíží každým dnem a na internet uniká více a více informací. To může mít za následek absolutní vyzrazení zařízení ještě před samotným představením. A řekněme si to upřímně, to pro výrobce není moc dobrá vizitka. Dnes se tak odkrývá dalších část zařízení a tou je výkon, který byl naměřen v benchmarku AnTuTu.

htc-10-antutu

Podle vše dostupných informací se nejedná o falšovanou fotografii či výsledek testu. Tedy, jen mě zaráží fakt, že snímek byl pořízen top modelem jihokorejského giganta, ale budiž. Obrázek tak naznačuje, že model 10 od HTC ohromně, až o pár desítek tisíc bodů, druhého v pořadí, jímž je top model Mi 5 od Xiaomi.

Výsledek rozhodně není špatný, čímž by se mohla potvrdit přítomnost Snapdragonu 820. Co však obrázek částečně vyvrací, je velikost displeje, popřípadě rozlišení. Když se pořádně podíváme, telefon není z nejmenších a mnohé zdroje v poslední době uvádějí, že telefon by měl disponovat 5,1-5,2palcovým displejem. S tím bych si, při řádném pohledu na obrázek, dovolil nesouhlasit. Dále se mi trochu nezdá hardwarové tlačítko, které je posazeno opravdu nízko ke spodní části zařízení.

O představení HTC 10 se mluví už nějaký ten pátek a i já s napětím čekám, zda se s tímto modelem konečně výrobce pozvedne a napraví svou trochu zašlou reputaci.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

tak to bude jejich konečná

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat