Meizu Pro 6 na fotografiích aktualizováno

Meizu Pro 6 na fotografiích [aktualizováno]
2016-03-28T14:05:23+02:00
• 28. 3. 2016
1

Aktualizováno 28. 3.

První jsme se dozvěděli základní specifikace díky benchmarku, dnes se objevují první fotografie této novinky. Meizu 6 Pro se nám sice ukazuje na poměrně nekvalitních snímcích, ale díky nim se dozvídáme o USB C nebo umístění čtečky otisků prstů.

pro-6-08 pro-6-07 pro-6-05 pro-6-09 (1) pro-6-02 pro-6-03 pro-6-06

Původní článek 27. 3.

Začátkem týdne jsme mluvili o desetijádrovém procesoru Helio X25 od MediaTeku, který by měl jako první nasadit společnost Meizu u připravovaného modelu s názvem Pro 6. Tuto skutečnost nyní také potvrzuje grafický benchmark GFXBench, kde telefon prošel testováním. Nestává se příliš často, aby testované zařízení mělo v konečném výpisu přesný název. Ve většině případů lze narazit pouze na kódové označení nebo nicneříkající krycí název.

Meizu logo

Meizu Pro 6 bude zřejmě disponovat 4,6palcovým displejem s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Celou šasi uvnitř vyplní hardware v podobě desetijádrového procesoru s grafickým čipem Mali-T880 MP4 odpovídající právě Heliu X25, 4GB operační paměť RAM po boku úložiště o velikosti 32 GB. Seznam zveřejněných specifikací předpovídá ještě druhou variantu, která nabídne nepatrně nižší výkon. U ní můžete očekávat 3GB paměť RAM a Helio X20.

Zatímco zadní část doplní 20megapixelový fotoaparát, tak přední panel zabere 5megapixelová kamerka na selfie snímky. V samotném základu poběží systém Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow. Za únikem informací má stát zaměstnanec Foxconnu, takže je pravděpodobně všem jasné, kdo bude stát za jeho kompletní výrobou. Závěrem se nechme překvapit dalšími zprávami odhalujícími snad prodejní cenu.

Pro 6

Zdroje: napidroid.hu, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Mě to nesedí podle velikosti panelu a nasazení procesoru od mediatecu to je spíše mx6 na 6 pro je to dost slabota ta bude mít 5,1 až 5,5 velký panel a snap nebo exynos. K tomu tak 6 gb ram. Tohle bude „jen“ mx6

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat