Elephone S3 – pohledný zástupce ze střední třídy

Elephone S3 – pohledný zástupce ze střední třídy
2016-03-28T11:20:50+02:00
• 28. 3. 2016

Značka Elephone nabírá v mobilním světě čím dál více na síle, což také dokazují doslova nadupané novinky od této společnosti z poslední doby. Každý musel postřehnout minimálně modely M2, Vowney nebo P9000. Před oficiálním představením stojí další zajímavý kousek, a to tentokrát telefon s označením S3. Čínský výrobce u něj zase nasadí propracovaný design podtržený výkonnými prvky. Díky nim se neztratí mezi chytrými telefony ve střední třídě.

0-Elephone-S3

Elephone S3 ve své jednolité konstrukci z kovu bude ukrývat 5,2palcový panel s Full HD rozlišením, který po stranách nenabídne takřka žádné rámečky, tlačítka ve spodní části nahradí softwarová. Hardwarovou stránku zaštítí osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM po boku 16GB úložiště. Menším kamenem úrazu může být jen 2 100mAh baterie. Ta pravděpodobně musela ustoupit před skvělý zpracováním.

V zadní části lze očekávat 13megapixelový senzor fotoaparátu dodaný společností Sony, přisvětlovací LED blesk a snímač otisků prstů. Na prodejní pulty se dostanou čtyři barevné varianty – stříbrná, šedá, růžové zlato, zlatá. Všechno má odstartovat už někdy v dubnu, takže k odhalení musí nepochybně dojít v následujících dnech. Kdy přesně není samozřejmě ještě známo, stejně jako prodejní cena.

1-Elephone-S3

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat