ZTE Spro Plus – Android projektor s 2K displejem

ZTE Spro Plus – Android projektor s 2K displejem
2016-02-29T08:20:21+02:00
• 29. 2. 2016

Zajímavé spojení vymyslela společnost ZTE, která dala dohromady plnohodnotný projektor se systémem Android. K němu byl dále připojen velmi kvalitní displej a vysokokapacitní baterie pro maximální výdrž bez elektrické energie. Nicméně nejedná se o první zařízení tohoto druhu, ale již o nástupce původního modelu Spro 2, který tentokrát dostal název Spro Plus. Rozhodně nemůžeme říct, že by čínský výrobce šetřil kvalitními komponenty.

ZTE-Spro-Plus

Zařízení je vybaveno 8,4palcový AMOLED displejem s 2K rozlišením, pod kterým leží WXGA projektor (1 366 x 768 pixelů) se světelným tokem 500 lumenů a automatickém ostřením. Klasickou LED lampu v projektoru vystřídal laserový paprsek s fosforovým filtrem. Ten dokáže z 2,4 metrů zobrazit obraz až do úhlopříčky 80 palců. Základní verze bez rozdílu nabídne systém Android 6.0 Marshmallow, 12 100mAh baterii, 3GB paměť RAM a 32 nebo 128GB rozšiřitelné úložiště.

K dispozici budou dvě verze, kde první jen s WiFi modulem potěší Snapdragonem 801 a druhou LTE variantu požene Snapdragon 625 od Qualcommu. K projektoru připojíte externí kamerku pro video konference. Cizím mu rovněž nebudou klasické hovory. O zvukovou stránku se postará kvalitní systém od JBL se stereo reproduktory Harman (4 W) rozšířené o Dolby technologii. Oficiální prodej spustí v polovině tohoto roku za zatím neznámou cenu. I když lze vyhlížet astronomickou cenu, tak ZTE očekává velký zájem. Jenom předchozích generací prodali přes půl milionu kusů.

ZTE-Spro-Plus (1) ZTE-Spro-Plus (2)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat