Seznam vylepšil Mapy.cz – sjednocené a vylepšené funkce

Seznam vylepšil Mapy.cz – sjednocené a vylepšené funkce
2016-02-16T09:40:14+02:00
• 16. 2. 2016

Česká internetová jednička, Seznam.cz, dnes vypustila důležitou aktualizace pro celý mapový portál Mapy.cz a i jeho aplikace. V této aktualizaci se vývojáři zaměřili na sjednocení dostupných funkcí tak, aby nezáleželo, na jakém zařízení otevřete mapy, a abyste vždy dostali stejné rozhraní a stejné funkce.

tri screeny

Zároveň také došlo k sloučení funkcí Plánovače a Plánování výletů. K tomu byl celý Plánovač ještě zásadně vylepšen. Nyní je možné měnit typ trasy mezi každými dvěma body. To znamená, že jednu část trasy je možné naplánovat autem, druhou jít například pěšky, kdy lze využívat právě plánovače výletů, který naplánuje okružní trasu po nejbližších památkách. Délku trasy a počet navštívených památek lze jednoduše změnit. Třetí část potom například autobusem, protože jste byli příliš unavení.

vychytavky_planovac

Naplánovanou trasu je možné uložit do Batůžku, který uložené trasy synchronizuje napříč zařízeními, kde je uživatel přihlášen. Jednoduše lze tak naplánovat trasu na počítači a poté ji pomocí telefonu kontrolovat v terénu. Seznam.cz vyslyšel také volání uživatelů iPadů a nyní přichází s nativní aplikací právě pro oblíbené tablety, která doposud chyběla.

facebook-planovac3

Rozšířena byla také funkce offline map. Uživatelé Androidu můžou stahovat offline mapy celé Evropy už nějaký ten pátek, nyní tuto možnost dostávají také uživatelé iOS a Windows Phone.

logo-app Mapy.cz Seznam.cz, a.s. Zdarma ANDROID logo-app Mapy.cz Seznam.cz a.s. Zdarma iOS [winphone cena=“]mapycz/9wzdncrfhzdc[/winphone]

Zdroj: seznam.seznamblog.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Čollák

Student Střední průmyslové školy. Rád cestuje, hlavně vlakem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat