Galaxy Tab S3 objeven ve dvou verzích v GFXBench

Galaxy Tab S3 objeven ve dvou verzích v GFXBench
2016-02-16T11:20:28+02:00
• 16. 2. 2016

Společnost Samsung připravuje první nástupce za zařízení v rámci řady Galaxy Tab S2. Konkrétně by se mělo jednat o dva modely, které jsou zatím známy pod kódovým označením SM-T718 a SM-T813. Druhý jmenovaný prošel testováním v grafickém benchmarku GFXBench, takže přesnější informace nám odhaluje výpis z databáze. Jihokorejský výrobce nesejde ze zavedeného trendu, kdy přináší tablety v rozdílných úhlopříčkách displeje.

samsung_logo_technodify

Model SM-T819 zabere 9,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením 2 048 x 1 536 pixelů. Oproti tomu SM-T718 by měl dostat 8palcový displej založený na stejné technologii a s nezměněným rozlišením. Uvnitř se bez rozdílu objeví osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 510, který byl upřednostněn před čipovou sadou z vlastních řad. Předchozí generace běžela pod rovnocenným Exynosem 5433.

Seznam specifikací pokračuje 3GB operační pamětí RAM, 32GB úložištěm, 8megapixelovým fotoaparátem nebo přední 2megapixelovou kamerkou. Varianta se slotem na microSIM kartu bude podporovat rychlé LTE přenosy o rychlosti až 150 Mb/s. Druhým a posledním rozdílem mezi SM-T718 a SM-T813 má být velikost baterie. Nakonec uživatele doprovodí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow.

Galaxy Tab S3

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat