OnePlus 3 přijde do června, potvrdil to sám CEO společnosti

OnePlus 3 přijde do června, potvrdil to sám CEO společnosti
2016-02-25T15:36:03+02:00
• 25. 2. 2016

V rozhovoru pro server CNET potvrdil CEO čínské společnosti OnePlus, Carl Pei, že k představení dalšího zabijáka vlajkových lodí dojde do konce druhého čtvrtletí letošního roku. Z toho vyplývá, že modelu OnePlus 3 bychom se měli dočkat nejpozději v červnu, tedy jen necelý rok po představení OnePlus 2.

OnePlus 3 bude již čtvrtým modelem této poměrně mladé společnosti, a jak sdělil sám CEO, nabídne nový model oproti předchůdci zcela odlišný design. Sám Pei doufá, že novinka vzbudí ve fanoušcích stejné nadšení jako jejich první model, OnePlus One, od jehož představení letos uběhnou již dva roky.

OnePlus-One-specs

Druhý model byl vybavený o mnoho lépe než jejich první počin, nicméně Pei přiznal, že si je vědom toho, že OnePlus 2 nevzbudil takový rozruch jako OnePlus One, což hodlá právě s dalším modelem změnit. Novinka to však bude mít těžké, vzhledem k tomu, s jakými inovacemi letos zavedení výrobci přišli. O jeho výbavě zatím nelze říci nic konkrétního, jelikož v tuto chvíli vůbec nic nevíme.

Alespoň stručnou představu o novince lze získat z dříve uniklého renderu. Předpokládá se také, že OnePlus 3 bude lákat především svou cenou stejně jako všechny modely od OnePlus. Necháme se tedy překvapit, s čím se nakonec výrobce pochlubí.

Zdroj: cnet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat