HTC hodlá uvést model Desire 530

HTC hodlá uvést model Desire 530
2016-02-08T16:05:20+02:00
• 8. 2. 2016
1

Po boku modelu Desire 526 by se v následujících týdnech mohla objevit novinka, o které slyšíme vůbec poprvé. Odhaluje ji jeden internetový obchod pocházející z Nizozemska. I když neznáme takřka žádné přesnější informace kromě prodejní ceny, tak lze alespoň vycházet z jeho předlohy. Pro tchajwanského výrobce nebude hrát nijak významnou roli. Spíše půjde o oživení značky HTC ve střední třídě mezi chytrými telefony.

HTC 520

Hlavní roli u Desiru 526 hraje 4,7palcový qHD displej (960 x 540 pixelů) a nenáročný Qualcomm Snapdragon 210 se čtyřmi jádry pod kapotou. Hardwarovou stránka dále obsahuje 8GB úložiště s 1,5GB operační pamětí RAM. Společnost HTC pravděpodobně vybere většinu komponentů, takže nikoho nepřekvapí, když zvolí jen lepší rozlišení displeje, o kousek větší kapacitu interního úložiště nebo podporu LTE sítí.

Z barevných provedení má být na výběr bílé a šedé zpracování. Zařízení u zahraničního prodejce pořídíte za 190 eur (tj. cca 5 146 Kč) s tím, že 23. února by mělo dojít k naskladnění a následnému expedování k zákazníkům. To znamená, že oficiální prodej spustí při zahájení veletrhu MWC v Barceloně, kde by mohlo dojít k představení široké veřejnosti. Co bude nakonec skutečností, zjistíme nejspíš až koncem tohoto měsíce.

Zdroj: gsminfo.nl

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tá Desire rada od HTC sa mi dizajnovo vždy veľmi páčila…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat