Air Racers – Flappy Bird v letadle, ač trochu jinak

Air Racers – Flappy Bird v letadle, ač trochu jinak
2016-01-14T08:16:08+02:00
• 14. 1. 2016
2

Dnes se podíváme na hru, jejíž koncept všichni známe, avšak zpracování a ovládání je trochu jiné. Ano, jak píši v nadpisu, hra se podobá známému herními titulu Flappy Bird, jenž dohnal k šílenství nejednoho uživatele, redaktora, či dokonce šéfredaktora. Navíc mohu, s trochou nadšení, říci, že aplikace pochází od slovenských vývojářů.

download download (1) download (2)

Jak si tedy můžete všimnout, hra je postavena na 3D grafickém provedení, což v konečném důsledku nevypadá vůbec špatně. Osobně jsem hru zkoušel pěkných pár hodin a dostal jsem se k docela slušnému skóre – věřím, že čtenáři jsou však schopni mě bez mrknutí oka překonat. Avšak není všechno zlato, co se třpytí. Myšlenka hry je tedy s pomocí letadla manévrovat mezi sloupy a dostat se tak, co možná nejdále. Nenechte se však zmást tím, že koncept hry je velmi částečně převzat.

Vývojáři Brosvision si dali tu práci a hráč má plné „prsty“ práce, aby své letadlo uřídil. Není to nic jednoduchého. Na druhou stranu se mi zdá ovládání trochu tupé, tuhé a nedokončené. Věřím, že vývojáři na uživatele dají a trochu se podívají na danou problematiku. Zatím však nemohu neudělit téměř plný pomyslný počet bodů, jelikož hra je opravdu výtečná a doufám, že v jejím rozvoji se bude pokračovat i nadále.

Níže je i oficiální video od tvůrců, pro lepší představu před stažením aplikace z Obchodu Play.

logo-app Air Racers Brosvision Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Prosím pana šéfredaktora o pravidelné kontroly a korektury článků pana Mareše. To co provádí a češtinou je opravdu tragické. Tento článek jsem po prvních třech větách přestal číst.

Pavel Mareš

14. 1. 2016, 21:27

Děkuji za reakci. Škoda jen že neoceníte hru, o níž v tomto článku jde.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat