Lumia 850 uniká na novém renderu aktualizováno

Lumia 850 uniká na novém renderu [aktualizováno]
2015-12-12T10:57:45+02:00
• 12. 12. 2015
1

AKTUALIZOVÁNO 12. 12.

Na Twitteru dnes „únikář“ evleaks zveřejnil nový render telefonu s kódovým označením Honjo, což je právě nová Lumia 850, která se nám tentokrát ukazuje ve svém bílo-zlatém provedení. Kromě nového barevného provedení máme nyní také mnohem detailnější přehled o podobě, tvaru a prvcích konstrukce.

CWABS5hXAAAzEtI

Na přední straně je v pravé horní části jasně viditelná přisvětlovací dioda pro čelní kamerku, čímž se potvrzují předchozí spekulace o tomto prvku. Zároveň jsou však u bílé varianty lépe viditelné i nedostatky, jako například šířka rámečků, které jsou doslova obrovské a zbytečně kazí dojem z jinak celkem hezky vypadajícího telefonu.

Velikost spodního rámečku by se dala částečně omluvit, pokud by se zde nacházela senzorová tlačítka. Bohužel z renderu ani z předchozích fotografií není příliš patrné, že by se zde nějaká tlačítka nacházela, a tak se budeme muset opět smířit se softwarovými tlačítky na displeji.

PŮVODNÍ ČLÁNEK 9. 12.

První spekulace o Lumii 850 se objevily již v červenci, kdy se spolu s tímto modelem spekulovalo i o několika dalších, pravděpodobně zrušených telefonech. Spekulace z předchozího článku již ovšem byly částečně vyvráceny, vzhledem k tomu, že modelu Lumia 550 jsme se nedávno dočkali, zatímco v červenci se o něm hovořilo jako o zrušeném. Stejná situace by se mohla opakovat i u modelu Lumia 850, který se nyní pravděpodobně ukazuje na uniklých fotografiích.

gsmarena_002

Ze snímků jsou patrné kromě samotného vzhledu také některé další zajímavosti, například na přední straně se bude pravděpodobně nacházet přisvětlovací dioda pro čelní kamerku, případně čtečka oční duhovky. Co se konstrukce týče, měli bychom se dočkat kvalitního zpracování s kovovým rámečkem, tedy podobně jako u předchozí Lumie 830. Čočka fotoaparátu se pak nachází uprostřed a není ani příliš vystouplá.

gsmarena_003

Na jedné z fotografií jsou dodatečně vepsané i některé specifikace, které na první pohled vypadají poměrně zajímavě. Dočkat bychom se měli 5,7palcového IPS displeje s Full HD rozlišením a výkon má obstarávat Snapdragon 617 od Qualcommu. To je celkem uvěřitelná výbava, i když zatím nemáme žádnou jistotu, že se tyto parametry skutečně u finálního produktu objeví.

V současnosti nezbývá než vyčkat, zda se spekulace potvrdí, či nikoliv. Je také velmi pravděpodobné, že fotografie jsou jen fotomontáže, vzhledem k tomu, že se na konstrukci nenachází žádné označení typické pro prototypy od Microsoftu. Pokud by se objevilo více informací, budeme vás včas informovat.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Lukáš Vála

13. 12. 2015, 15:33

Menší rámečky po stranách.. Ale plastový bílo zlatý design.. Proč ne líbí se mi

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat