Mi Pad 2 v 64GB verzi byl v Číně vyprodán během necelé minuty zajímavost

Mi Pad 2 v 64GB verzi byl v Číně vyprodán během necelé minuty [zajímavost]
2015-12-29T20:47:14+02:00
• 29. 12. 2015

Minulý měsíc společnost Xiaomi oficiálně vydala na trh nový Mi Pad 2 (minirecenze). Jedná se o 7,9palcový tablet, jenž byl původně nabízen se 16GB interním úložištěm a se systémem Android. Tento model se prodával za 999 čínských juanů, což je v přepočtu přibližně 3 810 Kč. Dnes ráno v 10 hodin, dal výrobce možnost zakoupit si 64GB variantu, avšak nově se systémem Android nebo Windows 10. Oba modely stály totožně 1299 čínských juanů, přibližně tedy 4 954 Kč.

padi-a

Pokud jste nebyli dostatečně rychlí, tak 64GB verzi si už pravděpodobně v dohledné době nepořídíte. Momentálně je totiž vyprodána. V uvedený čas vzali totiž uživatelé útokem zásoby ve skladu a během minuty bylo vše vykoupeno. Nyní si tak běžní uživatelé budou muset počkat, až výrobce uvolní další jednotky do prodeje.

Mi Pad 2 disponuje 7,9palcovým displejem o rozlišení 1536 x 2048 pixelů. Pod kovovým šasi tepe Intel Atom X5-Z8500 se čtyřmi jádry a taktovací frekvencí 2,2 GHz. Uživatel má k dispozici 2GB operační paměť a 64GB interní úložiště. Zadní fotoaparát má rozlišení 8 MPx se clonou f/2.0, přední má pak rozlišení 5 MPx. Kapacita baterie se vyšplhala na krásných 6 190 mAh. Napájení je řešeno skrze USB typu C, čímž tablet docílí i větší přenosové rychlosti nebo můžete využít rychlého nabíjení.

Z ničeho nic se na světlo světa začaly drát zprávy, proč došlo k tak rychlému vyprodání. Někteří tvrdí, že Xiaomi testoval, za jak dlouho vyprodá dostupné jednotky, jiní zase, že výrobce neměl dostatečné množství tabletů. Oficiální zprávy zatím nejsou a v podstatě ani nejsou potřeba. Odpověď se dozvíme pravděpodobně z toho, za jak dlouho budou dostupná nová zařízení pro prodej.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat