Lenovo u nového Vibe X3 slibuje hudební zážitek

Lenovo u nového Vibe X3 slibuje hudební zážitek
2015-12-13T08:30:04+02:00
• 13. 12. 2015

Společnost Lenovo odhalila nový model s názvem Vibe X3. Jeho největší předností oproti ostatním bude nadstandardní hudební výstup, který zajistí několik spojených technologií najednou. Nicméně pozadu nebudou ani ostatní součásti telefonu. Čínský výrobce zvolil jeden z výkonných procesorů od Qualcommu, dal si záležet na kvalitě displeje a v neposlední řadě také nechybí vysokorychlostní LTE připojení k internetu.

Lenovo_VIBE X3_01

Displej o velikosti 5,5 palce má Full HD rozlišení a disponuje širokými pozorovacími úhly až do 178 stupňů. Hardwarovou stránku dostal na starost šestijádrový procesor Snapdragon 808, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště podporující paměťové microSD karty. To všechno pohání baterie s kapacitou 3 500 mAh. Zatímco přední panel doplňuje 8megapixelová kamerka, tak zadní část nese 21megapixelový fotoaparát, dvojici LED diod a snímač otisků prstů.

Prémiový poslech by měla obstarat technologie Dolby Atmos přítomná u dvojice předních reproduktorů. Aplikace Lenovo Sound vylepšuje audio výstup ve sluchátkách. Zároveň Lenovo zapomnělo ani na ty, kteří občas pořizují nějaký audio záznam. Telefon má 3 mikrofony a kodek Wolfson Audio potlačuje nejen okolní hluk. Případní zájemci u nás si můžou pořídit bílé provedení za cenu 12 999 Kč včetně daně.

Lenovo_VIBE X3_02 Lenovo_VIBE X3_03

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat