EveryPhone – nejtenčí telefon s Windows 10 z Japonska

EveryPhone – nejtenčí telefon s Windows 10 z Japonska
2015-12-02T10:35:30+02:00
• 2. 12. 2015

Koncem listopadu vkročil do oficiálního prodeje další telefon poháněný nejnovějšími Windows 10 pocházející od japonského výrobce. Po firmě Freetel a jejich modelech Katana si protentokrát zaslouží zmínku společnost Yamada Denki, která představila zařízení s názvem EveryPhone. Jak je pomalu už zvykem u většiny telefonů se systémem od Microsoftu, tak vnitřní výbava nebude nijak extra převyšovat své konkurenty.

EveryPhone

V přední části zaujímá místo 5,5palcový displej s HD rozlišením a kamerka na selfie snímky dosahující na 5 megapixelů. Hlavním tahounem uvnitř bude čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,2 GHz a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Vnitřní paměť v základu nabídne 32 GB, ale nesmíme opomenout podporu paměťových microSD karet.

Celá konstrukce měří 154,8 x 78,6 mm, přičemž udávaná tloušťka 6,9 mm je rekordní napříč všemi Windows telefony. U hmotnosti dávají hodnotu 138,6 gramů. Základní výbavu uzavírá 13megapixelový fotoaparát a 2 600mAh baterie. Prodejní cena začíná u hranice 39 800 jenů (tj. cca 8 243 Kč bez daně). Navíc prvních 3 000 majitelů získá Bluetooth klávesnici s folií na displej v hodnotě 45 dolarů (tj. cca 1 146 Kč) zcela zdarma.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat