Breitling Exospace B55 – luxusní chytré hodinky, ale raději bez ceny

Breitling Exospace B55 – luxusní chytré hodinky, ale raději bez ceny
2015-12-20T17:55:50+02:00
• 20. 12. 2015

Exospace-B55.jpg

1

Když se řekne značka Breitling, skuteční znalci z hodinářského průmyslu musí být v pozoru. Švýcarská legenda s více než stoletou tradicí reaguje na boom poslední doby, kdy všichni výrobci hodinek zkoušejí do svých výrobků zavádět chytré funkce. Někdo odvážně přímo nahrazuje klasický ciferník za dotykový displej. Naopak někteří ponechávají ciferník a v kombinaci s ním volí jen indikační diody nebo maximálně pár řádků displeje pro základní informace.

Nové Breitling Exospace B55 se vydalo tou nejschůdnější cestou a ke klasickému ciferníku zvolili jen displej se dvěma řádky. Hodinky po vnitřní stránce sice vycházejí z modelu Cockpit B50, ovšem otázka vzhledu byla dotažena do skvostného provedení. Platformu Android Wear nehledejte v žádném případě. Komunikace se zmiňovaným displejem probíhá přes funkci Bluetooth Low Energy. Ten zobrazuje přijaté emaily, textové zprávy, telefonní hovory nebo například události z kalendáře.

Ve spojení se strojkem SuperQuartz je udávána výdrž baterie 2 měsíce. Každopádně Breitling uvádí až 10krát přesnější čas než standardní hodinky, což mají podložené certifikací od švýcarských úřadů. Průměr hodinek činí 46 mm a šířka řemínků je 24 nebo 20 mm dle výběru. Ciferník chrání safírové sklíčko a při potápění odolá hloubce až do 100 metrů. Prodejní cena není bohužel zveřejněna, ale počítejte s hodnotou okolo osobního automobilu ze střední třídy.

Breitling Exospace B55 (1)

Zdroje: techcrunch.com, breitling.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat