Nabi Compete – barevný wearables pro děti

Nabi Compete – barevný wearables pro děti
2015-11-13T10:00:06+02:00
• 13. 11. 2015

Stále většina uživatelů upřednostňuje fitness trackery před chytrými hodinkami, a to nejen díky citelně delší výdrži baterie. Ostatně zařízení označovaná jako wearables se postupně stávají doplňkem každého uživatele a společnost Fuhu opět nezapomíná na ty nejmladší. Americký výrobce rozšiřuje svoji nabídku o chytrý náramek s názvem Compete, který spadá pod značkou Nabi stejně jako celá řada tabletů pro dětské osazenstvo.

Screenshot_12

Nabi Compete umí v základu to, co převážná část obdobných zařízení. Součástí balení jsou dva náramky, takže rodiče předejdou sourozeneckému přetahování. Děti si mohou měřit ušlé kroky, data posbíraná za celý den zobrazit v mobilní aplikaci a také v neposlední řadě porovnat konečné výsledky. Aplikace dostupná pro Android s iOS by měla dětem dát jasnější představu o množství kalorií, které spalují či naopak přibírají jednotlivými jídly.

Screenshot_13

Dále obsahuje dětskou sociální síť Nabi Connect nebo bodový systém, kde je dítě odměňováno za různé činnosti a následně lze nasbírané body proměnit za virtuální zvíře a pro něj potřebné jídlo. Samotná synchronizace probíhá přes funkci Bluetooth. Náramky jsou dostupné ve vícero barevných provedení a celý komplet koupíte za líbivých 39,99 dolarů (tj. cca 1 004 Kč bez daně).

Screenshot_11

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat