Alcatel OneTouch Play Go dorazil na český trh

Alcatel OneTouch Play Go dorazil na český trh
2015-11-13T12:30:50+02:00
• 13. 11. 2015
2

Stupeň krytí IP67 nemusí nutně být jen u konstrukcí, které mají na první pohled robustní rozměry a jsou tak nepraktické pro běžného uživatele při každodenním užívání. Společnost Alcatel začíná u nás s prodejem modelu OneTouch Play Go, u něhož byste od samotného pohledu asi neočekávali zvýšenou odolnost. Čínský výrobce ke všemu do prodejního balení přibaluje voděodolné příslušenství, takže o pořádnou ochranu je postaráno.

GO PLAY Image_colors

Přední panel zabírá 5palcový IPS HD displej společně s 5megapixelovou kamerkou. Vnitřní část vyplňuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 (MSM8916) od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Adreno 306, 1GB operační paměť RAM a nakonec 8GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Celá jeho konstrukce měří 143,3 x 73,3 x 9,2 mm, přičemž ručička váhy ukazuje 151 gramů.

V zadní části najdete nevyjímatelnou 2 500mAh baterii a 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, se kterým údajně můžete pořizovat záznamy i pod vodou. Potěšitelnou zprávou je podpora všech LTE sítí v České a Slovenské republice. Dále samozřejmě platí výše zmíněná odolnost IP67. Softwarovou část dostal na starost systém Android ve verzi 5.0 Lollipop.

Mezi zbývající prvky výbavy patří klasika v podobě Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass a FM rádia. Nakonec zbývá upozornit na potřebu méně rozšířené nanoSIM karty. V prodeji lze vybírat z široké škály barev a cena vychází na 5 490 Kč (respektive 199,90 eur) včetně daně.

Go Play_Lime Green_back Go play_Back right_Orange RUGGEDIZED CASE DARK GRAY_BLACK BACK

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Drahý hnus

Martin Novotný

13. 11. 2015, 12:32

to je sranda za ty peníze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat