Huawei Honor 5X Plus prošel přes GFXBench

Huawei Honor 5X Plus prošel přes GFXBench
2015-11-30T09:15:34+02:00
• 30. 11. 2015

Ještě poměrně čerstvý Redmi Note 3 od Xiaomi by se již v brzké době mohl dočkat přímého konkurenta od společnosti Huawei. Grafický benchmark GFXBench totiž odhaluje neznámý telefon nesoucí označení ABC-UL00, který za spekulovanou cenu rozhodně bude mít co nabídnout. Čínský výrobce připravované zařízení zřejmě zařadí do modelové řady Honor, kde jej v konečném výsledku nalezneme pod názvem 5X Plus.

huawei-logo

V jeho čele zaujímá místo 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. Uvnitř převezme kontrolu osmijádrový procesor Kirin 935 po boku grafického čipu Mali-T628 MP4, 3GB operační paměti RAM a 64GB úložiště. Navíc v souvislosti s vnitřní pamětí se hovoří o tom, že bude na výběr hned z několika velikostí. Dále v zadní části lze vyhlížet 13megapixelový fotoaparát, zatímco displej doplní 8megapixelová kamerka.

Mezi zbývající prvky výbavy můžeme zařadit technologii NFC, podporu sítí 4. generace, snímač otisků prstů, funkci Wi-Fi nebo Bluetooth. Nakonec zbývá dodat očekávanou prodejní cenu, která se má pohybovat okolo 899 jüanů (tj. cca 3 589 Kč bez daně). Každopádně silná komunita podrží Xiaomi opět na koni, ačkoliv jakýkoliv rival je posune při vývoji o další krok kupředu.

Huawei Honor 5X Plus

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat