DevFest 2015 aneb na koho se můžete těšit #5

DevFest 2015 aneb na koho se můžete těšit #5
2015-11-20T07:45:17+02:00
• 20. 11. 2015

Neúprosně se blíží DevFest, jenž se odehraje letos v Ostravě. Již 21. listopadu se sjedou geekové a experti a podělí se o své znalosti a zkušenosti. Minule jste si mohli přečíst o 5 osobnostech, které vystoupí na této jedinečné akci. Dnes vám představíme dalších 5 speakerů, kteří vystoupí na DevFestu. Již za několik dnů vám představíme další, ale pokud nechcete čekat tak dlouho, můžete sledovat přímo kanály informující o DevFestu:

Další informace najdete také na devfest.cz.

Digitální ekonomika, Internet, roboti a Česko

Jan Sedlák

Novinář zaměřený na technologie a byznys kolem nich. Aktuálně píše články zaměřené na byznys a technologické společnosti pro server Lupa.cz, týdeník Euro a zahraniční média. V minulosti také pro deník E15 a Živě.cz. Měl vlastní pořad vysílaný v televizi pro server Connect.cz, kde si zval osobnosti z mnoha vysoce postavených firem jako Google, Microsoft, Dell, Oracle, HP, Nvidia a mnoho dalších.

Životopis je mrtvý: Praktická sonda do světa moderního techrecruitmentu

Josef Kadlec

Absolvent FJFI ČVUT, bývalý ethical hacker a hardcore Linux engineer, který se rozhodl kultivovat trh náboru zaměstnanců. Je zakladatel společnosti GoodCall, která za rok a půl vyrostla na 50+ zaměstnanců. Je poradce a investor ve společnosti Datacruit a autor světově známé knihy „People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment“ doporučené osobnostmi jako Barbara Corcoran, Vladimír Kovář, John Vanhara, Ondřej Bartoš a řediteli společností IBM, AVG, Barclays, Hewlett-Packard nebo Google. Josef je také první oficiálně certifikovaný LinkedIn profesionál ve střední a východní Evropě.

Developer + Home = Smart Home

Vít Listík

Je vývojář antispamového řešení v Email.cz. Specializuje se na detekci phishingových útoků, což bylo také téma jeho oceněné diplomové práce. Během sedmi let programátorského vývoje si prošel přes statické stránky, webové aplikace až k distribuovaným systémům a strojovému učení. Ve volném čase se věnuje open hardware.

Povídání o umělé inteligenci

Jiří Pénzeš

Coffeeholic. Když zrovna neposedává po kavárnách, tak vytváří kód ve firmě TopMonks, kde pracuje jako software engineer. Jirka je také doktorandem v Pardubicích, kde hledá cestu, jak propojit simulaci a umělou inteligenci. Současně s kamarádem tvoří podcast DevMinutes.cz a mimo jiné organizuje CodingDojo a CodeRetreat, kde se snaží propagovat čistý kód a dobré praktiky psaní kódu. Aktuálně se zaměřuje na funkcionální svět a hledání vnitřního klidu.

Zákaznická podpora „to rule them all“

Martin Bazala

Martin je neúnavný propagátor nobullshit komunikace a autenticity v businessu nebo obchodě. Je jeden z duchovních otců cloudové služby RAYNET, kde vede tým POMe (Podpora-Obchod-Marketing). Po šesti letech na pozici CEO si z vizitky vyškrtl pozici „ředitel“ a nahradil ji „UX maniac a nosič vody“. Životní krédo: sometimes you win, sometimes you learn.

faces5_DT

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat