HTC One E9s – slabší verze modelu E9

HTC One E9s – slabší verze modelu E9
2015-10-08T07:45:48+02:00
• 8. 10. 2015

V tichosti bez nějakých oficialit byl představen telefon s názvem One E9s, který zřejmě bude jen v pozadí krýt záda modelu One E9. Společnost HTC procházející těžkou finanční krizí jako první zařadila novinku do produktové nabídky zařízení v Indii. Pokud vedle něj postavíme One E9, tak provedené změny jsou značně citelné. Naopak můžeme po stránce specifikací zpozorovat hodně společného s modelem Desire 820.

HTC One E9s

Tchajwanský výrobce vsadil na 5,5palcový displej s HD rozlišením (E9 = Full HD). Vnitřní část vyplňuje osmijádrový procesor MT6752M od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,5 GHz a 2 GB operační paměť RAM. Základní úložiště by mělo pojmout až 16 GB uživatelských dat, ale z nepochopitelných důvodů dostanete k dispozici pouze 8,5 GB. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet.

Co se týče celkové konstrukce, tak ta oproti E9 doznala silnějšího profilu nebo vyšší váhy. Záda nesou 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a baterii o velikosti 2 600 mAh. Seznam specifikací uzavírá přední 4MPx UltraPixel kamerka, funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace, reproduktory BoomSound s technologií Dolby Audio. Nakonec zbývá dodat dostupnost trojice barevných provedení (bílé, šedé, hnědé). Prodejní cena není prozatím známa.

Zdroj: htc.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat