Dragon Hills – oddechovka s drakem po boku

Dragon Hills – oddechovka s drakem po boku
2015-10-01T18:20:16+02:00
• 1. 10. 2015

Znáte ten typ her, kde musíte se svou příšerkou či postavičkou vydělávat peníze, následně je vyměnit za lektvary, brnění a zbraně? Přesně o tom je jen asi pětina hry Dragon Hills. Ačkoliv není nejnovější, momentálně ji velmi hraji a rozhodl jsem se ji doporučit i našim čtenářům.

dragon-hill1

Prakticky máte na starost tři úkony. Prvním je vydělávání peněz – stačí je sbírat cestou. Druhým je vyhýbáním se překážkám, které ubírají vaše životy, což je mnohdy ve velké rychlosti složitější, než byste na první pohled řekli. Třetím je už pouze pobíjení všech panďuláků a vojáků, na něž cestou narazíte, ale nejtěžší jsou bossové na konci každé etapy.

A co že vaše postavička ženy bude mít k dispozici? Zaprvé draka, na kterém se vozí, ten je však mnohem důležitější, než samotná postavička, která drží meč, jenž postupně vylepšujete. I draka můžete obrnit, díky čemuž získáte životy, pohyblivost atp. Dále zde máte možnost si koupit jakési čáry, například na zmrazení lučištníků.

Ačkoliv si u hry můžete oddechnout, zabere vám spousty času se probít do další úrovně, kde na vás čeká více překážek, vojáků a těžší boss. To však není vše, i když soupeři jsou nároční, překážky jako láva, jsou nakonec mnohem zabijáčtější než všichni vojáci dohromady. Dále už vám toho příliš neprozradím, abyste mohli být stejně okouzleni jak moderním grafickým zpracováním, tak ovládáním hry, jako jsem byl já.

Hra je dostupná pro Android, iOS i Windows Phone. Bohužel pro uživatele Windows Phone hra není zdarma.

logo-app Dragon Hills Rebel Twins Zdarma ANDROID logo-app Dragon Hills Developer Zdarma iOS

[winphone cena=“]dragon-hills/9nblgggz0b8p[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat