HTC uvádí na trh model One M9+ Supreme Camera

HTC uvádí na trh model One M9+ Supreme Camera
2015-09-30T08:00:19+02:00
• 30. 9. 2015
1

HTC se letos natolik zalíbil název One M9, že do této pomyslné řady přidává další model, tentokrát s názvem One M9+ Supreme Camera, ačkoliv interní název by mohl znít například One M9+ Plus. Nicméně dost žertů nad názvem, pojďme se pobavit nad samotnými změnami v zařízení.

htc-suprema-3

Těch je bohužel znatelně méně, než byste mohli čekat. Nejen že HTC tento produkt oznámilo těsně před začátkem Google konference, ale model One M9+ Supreme Camera je odlišný pouze hlavním snímačem v kameře na svých bedrech.

Ten má nyní 21 MPx, OIS a laserové auto ostření, přičemž sekundární kamera je nově využita pro ostření, tudíž se vracíme zpět ke dvěma kamerám na jednom zařízení. Avšak díky přeměně kamery ve snímač by telefon měl zajistit ostření za 0,1 vteřiny.

htc-suprema-2

Ostatní komponenty zůstaly naprosto nedotčeny, a tak zde nacházíme 5,2palcový IPS displej s rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů), 3 GB operační paměti, 32GB interní úložiště a desetijádrový MediaTek MT6795T Helio X10. U baterie se též nic nemění, nabídne už známých 2840 mAh, přičemž totožně jsou na tom přední stereo reproduktory, jež disponují BoomSound. Nakonec zbývá zmínit čtečku otisku prstů na domovském tlačítku.

Velký důraz je tak samozřejmě kladen na fotoaparát, když už na nic jiného. Očekává se též i modernizovaná aplikace Fotoaparát. Staronový model One M9+ Supreme Camera by měl být dostupný na Taiwanu již 6. října s cenovkou kolem 630 $ (~ 15 449 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Markus Haluska

30. 9. 2015, 21:02

skrachuju :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat