The Last Door – nová hororová hra od Game Troopers Windows Phone

The Last Door – nová hororová hra od Game Troopers [Windows Phone]
2015-09-24T13:25:09+02:00
• 24. 9. 2015

V jednom z nedávných dílů seriálu 5 aplikací ze storu jsme vám představili výběr toho nejlepšího od Game Troopers. Pokud byste si svou herní sbírku rádi obohatili, máte nyní příležitost, Game Troopers totiž předevčírem vydali novou hru s temnou hororovou tematikou. Jmenuje se „The Last Door“.

20150922_194326

Pro ty, kteří toto vývojářské studio ještě neznají, připomínáme, že hry od něj vycházejí pouze pro Windows Phone, přičemž s některými tituly jste se již mohli setkat i na konkurenčních systémech, kde hry vycházejí pod jinými vývojářskými účty, jedná se však o totožné hry se stejnými prvky a funkcemi.

1 2 3

Celá hra je v podstatě příběhem muže se jménem Jeremiah Devitt, který dostane záhadný dopis, po jehož přečtení se vydá pátrat po svém kamarádovi z dětství. Ve hře provádíte postavičku proměnným prostředím, kde při své cestě sbíráte různé předměty, jejichž kombinací následně postupujete hrou. Někdy je pro pokrok ve hře nutné vyřešit i nějakou tu hádanku či puzzle.

6 4 5

Hra je dostupná jako univerzální aplikace, tím pádem je možné ji stáhnout jak na telefon s Windows Phone či Windows 10 Mobile, tak na počítače a tablety s Windows 10. Pokud vás tento titul zaujal, lze ho v Microsoft Store pořídit za cenu 80 Kč, přičemž neobsahuje žádné další nákupy v aplikaci. Pro lepší představu o podobě hry přikládáme ještě oficiální trailer.

[winphone cena=“]the-last-door-collectors-edition/9wzdncrcwk5d[/winphone]

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat