CUBE TICTAC – jednoduché piškvorky ve 3D

CUBE TICTAC – jednoduché piškvorky ve 3D
2015-09-16T09:41:43+02:00
• 16. 9. 2015

Do redakce k nám přistála nová aplikace, jejíž koncept zná snad už každé malé dítě. Jedná se o piškvorky, ovšem aby vývojáři zapůsobili na své uživatele, vytvořili trochu odlišnou variantu oblíbené hry. Zkrátka ji převedli do 3D objektu, konkrétně krychle, v níž jsou čtvercové díry, do kterých pak následně umisťujete barevné bloky – zelené a červené.

splash_CubeTicTac_screen_v1

Jak si můžete všimnout, hra je graficky zaměřena spíše na mladší publikum, což samozřejmě neznamená, že byste nad ní měli automaticky lámat hůl. Zprvu trochu podivný dojem vystřídá úsměv, jelikož vývojáři mysleli na různě těžké úrovně, tudíž si můžete zkusit trochu polechtat své mozkové závity. Obtížnost si měníte za pomocí tlačítek v dolním levém rohu.

Vaším cílem tak bude umisťovat zelené bloky, pokud tedy nehrajete ve dvou – k tomu se dostanu dále. Pokud jich složíte pět za sebou, výhru máte v kapse. Osobně jsem zkoušel hrát proti programu, který lze velmi jednoduše obelstít i na té nejtěžší úrovni, avšak musíte si samozřejmě hlídat všechny strany, protože to za vás nikdo jiný neudělá.

Nyní ke hře ve dvou. Hra se stává zajímavější, jelikož obelstít své přátele je těžší a zároveň mnohem zábavnější, než jen čekat, až si program, dle svého nejlepšího odhadu, tipne, kam umístit kostičku, aby vám zatnul tipec.

Screenshot_2015-09-15-21-12-29 Screenshot_2015-09-15-21-12-46 Screenshot_2015-09-15-21-14-03

Pokud vývojáři mají v plánu ještě udělat multiplayer skrze Bluetooth či Wi-Fi, dal bych snad více než 5 hvězdiček v Obchodu Play. Nicméně abych jen nechválil, ocenil bych trochu jinou grafiku, nebo minimálně více šablon. Jsem si jist, že nejsem jediný.

Aplikace je dostupná jak pro Android, tak i pro operační systém iOS. Více o hře se můžete dozvědět na oficálních stránkách vývojářů – VUISS.

logo-app CUBE TICTAC VUISS Zdarma ANDROID logo-app CUBE TICTAC Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat