Asus Zenfone Go startuje v Indii za necelé tři tisíce korun

Asus Zenfone Go startuje v Indii za necelé tři tisíce korun
2015-09-26T08:45:55+02:00
• 26. 9. 2015

Je to až neuvěřitelné, ale ASUS je jedna z nejvíce rostoucích značek v mobilním odvětví. Za pouhé dva roky už o ní vlastně ví větší než velké množství uživatelů a dle výsledků se do budoucna nemusí nic měnit. Další společností z Číny je také Vivo, která ASUS doprovází na cestě vzhůru.

Za co tomu vděčí ASUS? Samozřejmě jste již slyšeli, byť málo, o jeho řadě telefonů, jež nese název ZenFone. Jako poslední člen se do této velké rodiny dostal nový model, velmi jednoduše nazván, Go. Ten by měl zasít úspěch v Asii, konkrétně v Indii, kde by se měl, co nevidět, začít prodávat.

asus_zenfone_go

Příliš mnoho změn nehledejte, tedy co se týká designu, avšak kupodivu hardwarové vybavení je poměrně slušné, na to, s jakou cenovkou má být zahájen prodej. Procesor pod standardním plastovým šasi bude MediaTek MT6580 se čtyřmi jádry, dále jej doprovází 2GB operační paměť, 5palcový displej s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů), 8GB interní úložiště s možností rozšířitelnosti pomocí microSD karty.

Přední kamera není nic extra, pouhé 2 MPx, zadní snímač má pak rozlišení 8 MPx. Baterie byla vložena s kapacitou 2070 mAh, což je velmi málo a podpora 3G je snad samozřejmostí. Jako systém byl vybrán Android ve verzi 5.1 Lollipop s klasickou nástavbou ZenUI.

Cenu už vidíte v názvu článku, jedná se o 7999 INR, což je v přepočtu přibližně 2 943 Kč. Jeho konkurenti jako zařízení z projektu Android One nebo Micromax Yunique jsou na tom o poznání hůře, co se týká ceny. Barevné varianty jsou nezměněné, takže se dočkáme černé, bílé nebo červené, nakonec jistě mnohé uživatele potěší poukaz na 100 GB navíc pro Disk Google či jeden rok záruky.

Zdroj: androidauthority.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat