Pushbullet aktualizován – přináší šifrování

Pushbullet aktualizován – přináší šifrování
2015-08-12T11:12:28+02:00
• 12. 8. 2015

Pushbullet je služba, díky které můžete pohodlně odesílat odkazy a různé soubory do svých zařízení, aniž byste je museli jakkoliv připojovat k vašemu počítači. Aplikace se v poslední době rozrůstá o zajímavé funkce, a tak můžete přímo z vašeho počítače odpovídat na SMS zprávy, přičemž k tomu nemusíte do rukou vzít telefon.

splash

Aktualizace, která v posledních dnech dorazila i do mého telefonu se sebou přináší velmi důležitou věc, čímž je šifrování. Doposud nebyla data při přenosu pomocí Pushbullet chráněna, což se na popud mnoha uživatelů konečně změnilo. V aplikaci byly využívány pouze https přenosy. Nyní má každý uživatel na výběr, jaké heslo si pro šifrování zvolí. Při zadání hesla bude následně nutné, abyste dané heslo napsaly i do zařízení, ve kterých chcete Pushbullet nadále používat.

Výstřižek

Pokud byste heslo nezadali v zařízení, pak nebude aplikace fungovat. Nastavení hesla je velice jednoduché a doporučuji jej zadat, protože vám to zajistí větší bezpečnost při využívání této služby.

logo-app Pushbullet Pushbullet Zdarma ANDROID

Zdroj: blog.pushbullet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat