LG G Flex 3 očekávejte až v březnu 2016

LG G Flex 3 očekávejte až v březnu 2016
2015-08-03T11:00:59+02:00
• 3. 8. 2015

Společnost LG podle nejnovějších informací připravuje nového nástupce nynějšího modelu G Flex 2. První zprávy kolem G Flex 3 budou v současné době samozřejmě hodně zkreslené, protože jihokorejský výrobce jej chce uvést až v březnu příštího roku. To je celkem 7 měsíců, za kterých se toho může ještě hodně stát. Čínský analytik Pan Jiutang počítá s tím, že novinka půjde po krku konkurenčnímu Xiaomi a jejich chystanému Mi 5.

G Flex 3

Seznam specifikací by měl zahrnovat 6palcový displej s QHD rozlišením. Kovová konstrukce do sebe dostane hojně očekávaný Snapdragon 820 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a interní paměť o velikosti 32 GB. Domovské tlačítko údajně získá snímač otisků prstů. Zahraniční zdroj vůbec neuvádí, zda ostatní tlačítka zůstanou v zadní části zařízení, jak jsme byli doposud zvyklí.

Následně nebude chybět 20,7megapixelový senzor fotoaparátu s duální přisvětlovací LED diodou, přední 8megapixelová kamerka nebo slot na paměťovou microSD kartu. Všechny zmíněné specifikace vypadají velmi reálně. Například 4GB operační paměť RAM již pomalu dostávají první telefony. Oficiální představení G Flex 3 by mohlo proběhnout během příštího veletrhu MWC v Barceloně, který většinou probíhá koncem února.

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat