V České republice jsou oficiálně k dispozici telefony Coolpad Porto a Coolpad Modena

V České republice jsou oficiálně k dispozici telefony Coolpad Porto a Coolpad Modena
2015-08-18T10:50:33+02:00
• 18. 8. 2015

U vybraných internetových prodejců byl tento týden zahájen oficiální prodej chytrých telefonů značky Coolpad. Jedná se o přístroje Coolpad Porto a Coolpad Modena.

Coolpad Porto

Prvně zmiňovaný telefon disponuje 4,7palcovou obrazovkou s qHD rozlišením. Řadu zákazníků může potěšit svými rozměry. Telefon dosahuje tloušťky 7,9 mm a váha se zastavila na 119 gramech. Zajímavostí je to, že je Coolpad Porto vytvořen z přírodních semínek kešu. Výrobce také slibuje, že se nemusíte obávat ulpívání otisků prstů.

Porto black  Porto_allview

V útrobách přístroje nalezneme procesor Qualcomm Snapdragon 410, který je doplněný o 1 GB operační paměti. Pro data uživatelů je k dispozici 8GB interní úložiště, které je možné rozšířit pomocí microSD karty až o 32 GB. Nechybí ani dvojice kamer. Přední kamera telefonu má 5 MPx, zadní pak 8 MPx včetně LED blesku. Přední kamera pojme také více světla díky světelnosti f/2.2. Coolpad Porto umožňuje pořizovat videa ve Full HD rozlišení.

Porto_black_Front Porto_black_Back Porto_black_Side_P Porto_black_Side_L

Z dalších specifikací nemůžeme opomenout podporu LTE sítí (800, 900, 1800, 2600). Dále nechybí ani přítomnost infračerveného senzoru. Baterie telefonu dosahuje kapacity 1800 mAh. Již po rozbalení telefon potěší operačním systémem Android 5.1. K dispozici je Coolpad Porto v několika barevných provedeních za doporučenou cenu 3999 Kč.

Coolpad Modena

Druhý představený telefon nabídne displej o velikosti 5,5palců také s rozlišením qHD. Přístroj je rovněž vybavený procesorem Snapdragon 410 a 1GB operační pamětí. Váha zařízení se zastavila na 158 gramech. Stejně jako u předchozího přístroje, tak i Coolpad Modena nabídne 8GB interní úložiště s možností jejího rozšíření pomocí microSD karty až o 32 GB.

Modena gold_2side Modena_2side Modena_six view

 

Zadní fotoaparát je rovněž 8MPx s LED bleskem. I u Coolpad Modena je možné pořizovat videa ve Full HD rozlišení. Kromě toho přístroj nabídne další funkce jako make-up korekce, režim nočního snímku, HDR, zachycení úsměvu nebo možnost pořizovat audiofotografie. Jako zajímavá se jeví také funkce „no backdrop“, která umožní odstranit nechtěný objekt v pozadí fotografie.

Modena_black_Front Modena_Side_L Modena_Side_PModena_black_back

Coolpad Modena podporuje stejné LTE sítě jako Coolpad Porto. Nechybí ani podpora dvou SIM karet (dual standby). Coolpad Modena rovněž disponuje systémem Android ve verzi 5.1. K dostání je za cenu 3 999 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat