Xiaomi obuje svět do chytrých tenisek

Xiaomi obuje svět do chytrých tenisek
2015-07-19T07:50:41+02:00
• 19. 7. 2015

Čínský výrobce sportovního vybavení spojil síly s nejrychleji rostoucí společností v oblasti chytrých zařízení. Nová spolupráce mezi Li-Ning a Xiaomi oficiálně přinesla na trh první chytrou obuv. Bylo jen otázkou času, kdy Xiaomi opět rozšíří svoji rozsáhlou nabídku. Vedle chytrých televizorů, čističek vzduchu, žárovek nebo akčních kamer, přibude zcela nové odvětví. Společnost nasadila u bot velmi příznivou cenu, což jí zaručeně zajistí celosvětový zájem.

Li-Ning Smart Shoes  (2) Li-Ning Smart Shoes  (5)

Tisková konference odhalila všechny podstatné informace. Začít můžeme od samotného názvu, kde chybí jakákoliv zmínka o Xiaomi. Nicméně Li-Ning Smart Shoes jsou výsledkem obou firem. O dodávku chytrých součástek se mohlo postarat Xiaomi, zatímco Li-Ning zajistilo potřebný zbytek. Z vlastností určitě zaujme jejich voděodolnost, odolnost vůči potu či vysokému tlaku při sportování v drsnějších podmínkách. Vaše zařízení s chytrými botami spojíte přes Bluetooth čip schovaným uvnitř podešvi a nohu zároveň snímá speciální pohybový senzor.

Li-Ning Smart Shoes  (3)

Ukrytá baterie má být schopna vydržet nabita více než jeden rok. Tyto tenisky v podstatě umí to, co dnešní chytré náramky bez displeje. Zaznamenají vám různé fitness aktivity včetně kroků, spálených kalorií apod. Z tiskových materiálů vyplývá, že k dispozici bude široká paleta barevných provedení. Prodej odstartoval v Číně již 20. července za cenu odvíjející se podle vybraného modelu – 199 nebo 399 jüanů (tj. 801 Kč, resp. 1 605 Kč bez daně).

Li-Ning Smart Shoes  (4) Li-Ning Smart Shoes  (1)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat