AudioTagger – přidejte ke svým písničkám tagy i bez PC

AudioTagger – přidejte ke svým písničkám tagy i bez PC
2015-07-19T09:05:49+02:00
• 19. 7. 2015

Telefony stále více používáme jako multimediální přehrávače, výjimkou není ani poslouchání hudby. Mnohdy se stává, že naše písničky uložené v telefonu nemají uložené tzv. tagy, což jsou popisky o autorovi apod. Pokud si chcete tagy změnit přímo ve vašem telefonu, pak pro vás máme tip.

unnamed_result

AudioTagger vám pomůže přidat popisky do vlastností písniček velmi jednoduše. Uživatelské rozhraní není sice příliš intuitivní, přesto by vám neměla práce s aplikací dělat problémy. Každá písnička musí být uložena v zařízení, aplikace podporuje tyto formáty: mp3, mp4, ogg, flac a wma. Při zvolení písničky můžete upravovat název skladby, autora, o jaké album se jedná, rok vydání, styl hudby a jako poslední si můžete uložit vlastní komentář.

unnamed_result unnamed (1)_result

Velkou výhodou je, že pokud znáte autora a název písničky, lze si tagy nechat zapsat automaticky pomocí databáze na internetu, což aplikace umí udělat sama automaticky. Taktéž lze hromadně tagy mazat, anebo je přidávat z vámi zvoleného souboru.

unnamed (5)_result unnamed (3)_result

Velmi dobrou funkcí je i možnost nechat aplikaci stáhnout obrázek alba a ke každé písničce je znovu automaticky přiřadit, což ušetří velmi mnoho času. Mimo jiné můžete využít i funkci vyhledávání všech skladeb v úložišti a další. Aplikace vám v podstatě nabízí vše, co potřebujete ke správnému tagování písniček.

unnamed (4)_result unnamed (2)_result

AudioTagger je ke stažení zdarma, uvnitř nalezneme in-app platbu za odemčení plnohodnotné verze. Dle hodnocení uživatelů funguje aplikace velmi dobře a zatím získala celkové hodnocení 4.0.

logo-app App Name Droidware UK Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat