UMi unikl chystaný model Hammer S

UMi unikl chystaný model Hammer S
2015-07-27T10:35:24+02:00
• 27. 7. 2015

Společnost UMi spustila výrobu svého nejnovějšího přírůstku do rodiny chytrých telefonů. Čtvrt roku po uvedení základního modelu Hammer brzy přijde jeho další varianta, která si protentokrát vysloužila jen jednoduchý přívlastek S. Nový Hammer S naváže na předchozí generaci telefonu, takže opět půjde o zařízení za přijatelnou cenu a zároveň se zařadí do střední třídy, kde jej čeká mnoho obdobných konkurentů.

UMi-Hammer-S (4) - kopie UMi-Hammer-S (3) - kopie

Podle nejnovějších úniků má získat 5,5palcový displej s HD rozlišením po obou stranách obepnutý minimálním rámečkem. Uvnitř si vydobyl místo 64bitový procesor MT6735 od Mediateku disponující čtyřmi jádry, grafický čip ARM Mali-T720 nebo operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Základní úložiště pojme 16 GB uživatelských dat. Zda bude přítomen slot pro paměťovou microSD kartu, ukážou nejspíš až následující úniky informací.

UMi-Hammer-S (5) - kopie UMi-Hammer-S (6) - kopie

Kovový rámeček s největší pravděpodobností doplní USB port typu C. Neměl by chybět snímač otisků prstů a možná se také dočkáme snímače oční duhovky. Specifikace uzavře podpora sítí čtvrté generace, Wi-Fi nebo Bluetooth 4.0. Zveřejněné snímky naznačují, že konstrukční zpracování nemá v určitých částech daleko od posledního iPhonu 6 od Applu. Prodej začne někdy v měsíci srpnu za líbivou cenu 129,99 dolarů (tj. cca 3 200 Kč bez daně).

UMi-Hammer-S (1) - kopie UMi-Hammer-S - kopie UMi-Hammer-S (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat