Solid Explorer – nejlepší správce souborů v Material Designu

Solid Explorer – nejlepší správce souborů v Material Designu
2015-07-08T07:40:41+02:00
• 8. 7. 2015
1

Jestliže patříte k náročnějším uživatelům, určitě udržujete pořádek ve svých souborech uložených v telefonu a na SD kartě. Solid Explorer patří k těm nejlepším správcům souborů a před pár dny byl konečně vydán i ve finální verzi se vzhledem Material designu.

unnamed (5)_result unnamed_result

Sám jsem si říkal, že správce souborů v Material designu asi nebude nic moc, ale opak je pravdou. Aplikace se velmi podařila a pracovat v ní je radost. Levý vysouvací panel zobrazuje informace o vašich úložištích včetně rychlých záložek, v horní části lišty pak nalezneme tlačítko nastavení a informací o aplikaci.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Změnou prošla možnost přihlášení do služeb cloudu, nově se můžete přihlásit do cloudu Mega, tato možnost je však možná pouze v případě, že si zakoupíte plugin, Google Drive, Dropbox a OneDrive je nadále zdarma bez pluginu. Autor aplikace si dal záležet na možnostech úprav samotných ikon v menu, při změnách jde vyměnit celé balíčky ikon za kulaté, hranaté, se stíny atd., tyto balíčky naleznete v Obchodě play za menší poplatek.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

A na závěr to nejdůležitější, pokud jste si Solid Explorer koupili, pak vám vaše licence bude platit i pro verzi 2.0 (Material design).

logo-app Solid Explorer File Manager NeatBytes Zdarma ANDROID logo-app Solid Explorer Unlocker Krzysztof Głodowski 25.08 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Najlepší správca súborov, aký som kedy skúšal…. mám plnú verziu už roky a nedám naň dopustiť. Vážne odporúčam každému, kto používa správcu súborov.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat