Samsung Galaxy J2 zachycen v GFXBench

Samsung Galaxy J2 zachycen v GFXBench
2015-07-07T17:15:59+02:00
• 7. 7. 2015

Pouze pár dní po zveřejnění záznamu v indické databázi Zauba potvrzuje grafický benchmark GFXBench již odstartované přípravy kolem modelu Galaxy J2 od společnosti Samsung. První pokus do nejnižších řad chytrých telefonů v podobě Galaxy J1 nesklidil velký úspěch, protože jihokorejský výrobce nasadil nejen velmi slabou výbavu. Jak je jejich dobrým zvykem, tak nepříliš odpovídající cena byla pověstným posledním hřebíčkem.

Samsung-Galaxy-J1-press1-710x428

Zařízení skrývající se pod kódovým označením SM-J200F má údajně zabírat 4,7palcový displej. Výkonnostní stránku zastoupí čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz zatím od neznámého dodavatele a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Ta z něj s trochou nadsázky udělá podstatně použitelnější telefon než jakékoliv hrůzné experimenty s 512 nebo 768MB pamětí RAM. Softwarová výbava by měla být poctěna nejnovější verzí systému Android 5.1.1 Lollipop.

To budí velké pochybnosti, neboť ještě po přidání nadstavby TouchWiz může jít výkon telefonu rapidně dolů. Přitom samotný model Galaxy J1 získal jen Android 4.4 KitKat. S největší pravděpodobností se dočkáme upraveného TouchWizu, který bude očesán o některé funkce, aby vyhovoval méně výkonným součástkám. Nakonec zbývá dodat, že oficiální představení lze vyhlížet v následujících týdnech.

Galaxy J2

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat