Meizu M2 Note – velký displej, paměť a dostačující výkon

Meizu M2 Note – velký displej, paměť a dostačující výkon
2015-07-07T11:22:36+02:00
• 7. 7. 2015

Čínský výrobce Meizu před časem představil svůj nový telefon s názvem M2 Note. Jedná se phablet, který má hrát na všechny strany, tudíž příliš nepřekvapí ale zaujme menší všestranností.

Jako operační systém byl zvolen Android 5.0 Lollipop s nástavbou Flyme. Výkon zajišťuje 64bitové osmijádro MediaTek MT6753 s taktem 1,3 GHz, o grafickou část se stará čip Mali-T720. Velikost operační paměti činí 2 GB a pro uložení dat je zde interní úložiště o kapacitě 16 GB, které ale lze rozšířit pomocí micro SD karty. Dostatečnou výdrž telefonu zajišťuje baterie o kapacitě 3100 mAh.

meizu-m2-note-8 Meizu-M2-Note

Rozměry 75,2 x 18,7 x 150,9 mm s váhou 149 gramů nejsou nehorší. Pozornost také upoutá velký displej o úhlopříčce 5,5 palce s Full HD rozlišením – tedy 1920 x 1080 obrazových bodů. Jedná se o displej typu IGZO od společnosti Sharp. V zařízení můžete využít dvojici kamer, ta zadní snímá ve kvalitě 13 MPx, přední pak 5 MPx. Pod hlavním fotoaparátem za zádech také můžete využít duální přisvětlovací diody. Uživatele s více SIM karet jistě potěší, že oba sloty umožňují se připojit k LTE na frekvencích 1800 a 2100 MHz.

968123282 bbb

Telefon si můžete pořídit ve čtyřech barvách – v růžové, modré, šedé a bílé. V balení uživatelé naleznou telefon Meizu M2 Note, napájecí adaptér, USB datový kabel, nástroj pro vyjmutí SIM karty a doklad o záruce zboží. Telefon si již nyní můžete pořídit s cenou okolo 5 700 Kč, například na webových stránkách Xiaomi For Sale.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat