iPad mini 4 údajně nabídne hardware iPadu Air 2

iPad mini 4 údajně nabídne hardware iPadu Air 2
2015-07-30T20:22:57+02:00
• 31. 7. 2015

Vloni na podzim jsme se sice dočkali představení třetí generace iPadu mini, ten ale nenabídl inovovaný procesor a další detaily jako jeho větší kolega iPad Air 2. iPad mini 3 totiž přinesl pouze dvě novinky oproti předchůdci – senzor otisků prstů TouchID a zlatou barvu. Ostatní parametry byly shodné s druhou generací. Letos tak údajně iPad mini 4 dostane nové vnitřnosti.

ipad_ipad_4_ipad_mini_ipad_air_strewn_hero

Čtvrtá generace menšího iPadu má být jednoduše řečeno zmenšený iPadu Air 2. To znamená, že tělo bude tenčí, a to konkrétně 6,1 mm. Novinka také přijde o přepínač rotace/hlasitosti na boku. Procesorem se stane pravděpodobně tříjádrový Apple A8, který však bude letos po představení Apple A9 rok starý. Výkonu nabídne ale určitě stále dostatek. Paměť RAM dostane 2 GB a inovací projde i fotoaparát, který dostane možnost nahrávat slow-motion videa.

Krom iPad mini 4 se na podzim údajně dočkáme 12palcového iPadu Pro. Naopak iPad Air 2 letos možná nástupce nedostane. Jak to celé dopadne, se dozvíme pravděpodobně v říjnu, kdy se většinou koná keynote s představením tabletů od Applu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat