HTC připravuje osmijádrový Desire 728

HTC připravuje osmijádrový Desire 728
2015-07-14T09:45:35+02:00
• 14. 7. 2015

Střední třídu chytrých telefonů v následujících týdnech rozšíří novinka v podobě modelu D728w od společnosti HTC. Začíná se pomalu proslýchat, že v konečném prodeji by mělo jít o nový Desire 728. Tchajwanský výrobce prozatím nepotvrdil žádnou z uniklých informací. První zmínku již tradičně přináší čínská certifikační databáze TENAA, která odhaluje jak jeho pravděpodobnou podobu, tak i některé specifikace skrývající se uvnitř.

HTC-Desire-728

Do čela byl vsazen 5,5palcový displej s HD rozlišením (267 PPI), pod nímž běží osmijádrový procesor od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 2GB operační paměť RAM. Vnitřní úložiště pro uživatelská data má v základu velikost 16, ale samozřejmě neschází ani slot na paměťovou microSD kartu. Z rozměrů stojí za povšimnutí tloušťka 7,9 mm, kdežto hmotnost se zastavila u 150 gramech.

Zadní část zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou a baterie o velikosti 2800 mAh. Dále výbava zahrnuje přední 5megapixelovou kamerku nebo systém Android ve verzi 5.1 Lollipop ukrytý pod nadstavbou Sense v neznámé verzi. Chystaný telefon bude k dispozici ve vícero barevných provedení – bílém, černém, červeném, oranžovém, šedém. Prodejní cena není zajisté známa stejně jako plánovaná dostupnost.

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat