Galaxy Tab A Plus je první neprémiové zařízení s S Pen

Galaxy Tab A Plus je první neprémiové zařízení s S Pen
2015-07-27T07:40:20+02:00
• 27. 7. 2015

Již od února letošního roku se mluví o tom, že dotykové pero S Pen bude společnost Samsung dodávat k některým tabletům Galaxy Tab. Bylo tak učiněno v uplynulém týdnu, kdy jihokorejský výrobce v tichosti zařadil nové zařízení pod názvem Galaxy Tab A Plus do své nabídky tabletů v Belgii a Francii. Produktovém snímky jasně znázorňuji zmiňované pero jako součást prodejního balení.

Galaxy Tab A Plus (1) Galaxy Tab A Plus (2)

Nový Galaxy Tab A Plus nabídne 9,7palcový LCD displej s rozlišením 1024 × 768 pixelů a při poměru stran 4:3. Pod kapotou najdete čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 od Qualcommu o taktovací frekvenci 1,2 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště, které samozřejmě rozšíříte paměťovou microSD kartou. Tělo v tloušťce měří 7,5mm, přičemž zadní část vyplňuje 6000mAh baterie nebo 5megapixelový fotoaparát. Naopak čelní panel získal 2megapixelovou kamerku.

Softwarovou výbavu zastupuje systém Android ve verzi 5.0 Lollipop běžící pod předinstalovanou nadstavbou TouchWiz. Zatím je k dispozici jen Wi-Fi verze, která vyjde na 339 eur (tj. cca Kč bez daně). U barevných provedení můžete vybírat ze dvou verzí – Sandy Black a Sandy White. Jestli vůbec Samsung plánuje postupné rozšiřování dostupnosti či verzi navíc rozšířenou o slot na datovou SIM kartu, ukáží následující týdny.

Galaxy Tab A Plus (4) Galaxy Tab A Plus (3)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat