Čínská TENAA potvrzuje Lenovo Vibe P1

Čínská TENAA potvrzuje Lenovo Vibe P1
2015-07-13T09:00:40+02:00
• 13. 7. 2015

Velké oživení modelové řady Vibe má v plánu společnost Lenovo. Už od února táhnoucí spekulace, které se postupně upřesňují díky únikům, mají opět své pokračování. Po nedávném certifikování telefonu Vibe S1 v Číně si můžeme projít informace v databázi TENAA ohledně modelu s názvem Vibe P1. Zveřejněný výpis z regulačního úřadu zabírají všechny podstatné specifikace a již teď lze říci, že zařízení bude hledat místo ve střední třídě.

gsmarena_005 gsmarena_002

Přední panel zabere 5palcový LCD displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka. Pod ním poběží čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, což může být v poslední době hojně nasazovaný Snapdragon 410 od Qualcommu. Tím jsou utnuty dřívější spekulace týkající se osmijádrového procesoru. Operační paměť RAM o velikosti 2 GB ještě uvnitř doplní 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou.

Zbytek výbavy zahrnuje 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk, podporu sítí 4. generace nebo předinstalovaný systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Co nakonec zůstává stále nepotvrzeno, tak je 4 000mAh baterie s podporou rychlého nabíjení, hmotnost 148 gramů vycházející z rozměrů 143 x 72 x 9,35 mm. Výrobce do budoucna počítá také s variantou Pro, která pravděpodobně získá kvalitnější displej či výkonnější procesor.

gsmarena_003 gsmarena_004

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat